Skip links

HR THEMA'S

Dit is wat ik voor je kan doen

INGEWIKKELDE DOSSIERS

Ik ben jouw sparringpartner, of neem het dossier van je over. Bijvoorbeeld als het gaat over salaris. Bijna elke ondernemer die ik spreek vindt het lastig om te praten over arbeidsvoorwaarden. Aan de ene kant wil je de kosten niet te hoog laten oplopen, maar je wil ook zeker niemand kwijtraken vanwege een te laag salaris. Het voelt al snel persoonlijk als een medewerker niet tevreden is. Wij spreken dan samen de bandbreedte af, de rest regel ik! Dit scheelt jou tijd en slapeloze nachten.

VERZUIMDOSSIERS VERSNELLEN

Of beter nog, voorkomen! Door mijn ervaring herken ik snel signalen van medewerkers waar aandacht aan gegeven moet worden om uitval te voorkomen. Mocht dit niet gelukt of te laat zijn, dan kijk ik met een kritische blik naar de mogelijkheden om een medewerker zo snel mogelijk weer on track te krijgen. Er is meer mogelijk dan je denkt!

ONTWIKKELING VAN MEDEWERKERS

Door middel van een gesprekscyclus waarin medewerkers zelf nadenken over de eigen doelstellingen, zal ik ervoor zorgen dat jouw medewerkers zich kunnen ontwikkelen en groeien. Dit leidt niet alleen tot meer gemotiveerde en competente medewerkers, het creëert ook een cultuur van continu leren binnen jouw organisatie.

Een positieve bedrijfscultuur

Een goede cultuur is de basis van een succesvolle organisatie. Door initiatieven op het gebied van betrokkenheid en tevredenheid zorg ik ervoor dat jouw medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen.

ORGANISATIESTRUCTUUR

Om een ​​organisatie goed te laten functioneren is een goede organisatiestructuur van belang met duidelijke rollen en genomen. Ik help je bij het opzetten van een goede structuur en het schrijven van functieprofielen.